Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nyár ........

2010.07.16. 10:12

Celeb jetskin voltunk Attilával és a Velencei tót is meglátogattuk… Nagyon jól sikerült szerintem. Találkoztam rengeteg ismerőssel és szóval ezek a bulik mindig azért jók mert akit nem láttál száz éve az tutti felbukkan 1-1 ilyen partin…Na ez most is így történt…Bár bevallom őszintén kicsit leégtünk  Attilával  a napon és egy kicsit olyan 80 as ével pornós feelingjében nézek most ki!!:)Tudjátok ahol látszik a bugyi meg a melltartó helye,de ami a legjobb hogy még a napszemüvegem helye is meglátszik szóval nagyon szórakoztató most a külsőm,pedig nagyon igyekszem magamat rendbe tenni szeptemberig. Diétázom edzem meg a külsőmet megfogom nagyon változtattatni!Miért szeptember???hMMMM nem tudom Ricsikével a fodrászommal és jó barátommal kitaláltuk a szeptemberi dátumot ,akkor ugyanis jön az ősz és az olyan változó időszak, így remélem addigra szuper bomba nőt sikerül varázsolni magamból.Jó amit nem adott a természet azt ad a művészet,na de az én melóm a  diéta meg az edzés az nem olyan egyszerű pláne nem 2000 fokban amivel most ajándékozott meg minket a nyár,szóval van rendesen feladatom,de meglátjátok hogy a munkám megfogja hozni gyümölcsét. Addig is hűsölgetek 1 kicsit a strandokon és élvezem a nyarat amíg lehet mert hát olyan rövid…..Én meg kifejezetten nyár függő vagyok még akkor is ha bugyi izzasztó hőség van!Móni Barátném nyiss ajtót megyek hozzád fürödni a medencébe!!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexandradiamond.blog.hu/api/trackback/id/tr402155052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KriszRebel 2010.07.21. 20:44:00

Míokásan égtél le)))Viva nyár!D

Bullfrog 2010.07.25. 09:19:15

Nos,(kéne akkor) szemből egy egészalakos kép (lehet fürdőruhában:) csak azért hogy legyen mihhez viszonyítani, ha majd ősszel beköszönt a változás O:)

u.i. és ha lehet ne mobiltelefonnal.
süti beállítások módosítása